Formula 1 Express Μπάρες για Ισορροπημένη Διατροφή – Υποκατάστατο Γεύματος Με Γεύση Μαύρη Σοκολάτα / 7 τεμάχια

26,00

Μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τις διατροφικές σας επιλογές σας καθημερινά, όταν είστε συνεχώς εν κινήσει και έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Πείτε όχι σε διατροφικές επιλογές με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, λιπαρά, ζάχαρη και επιλέξτε μια Μπάρα Πρωτεΐνης της Herbalife Nutrition. Οι Μπάρες Πρωτεΐνης με Γεύση Σοκολάτα Φιστίκι είναι ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ, ιδανικό για όσους απολαμβάνουν τα γλυκά. Κάθε Μπάρα Πρωτεΐνης περιέχει 10g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Έχετε δοκιμάσει τις άλλες γεύσεις μας; Οι Μπάρες Πρωτεΐνης Herbalife Nutrition διατίθενται σε δύο ακόμα μοναδικές γεύσεις: Σοκολάτα Φιστίκι και Λεμόνι.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Σημαντικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη: 

  • Θρεπτικά πλήρες υποκατάστατο γεύματος
  • Περιέχει 25 βιταμίνες και μέταλλα
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη με 13 g ανά μπάρα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες με 7 g ανά μπάρα, 28% της Προσλαμβανόμενης Ποσότητα Αναφοράς (ΠΠΑ) για Εδώδιμες Ίνες*
  • Περιέχει Promitor® εδώδιμες ίνες
  • Κατάλληλο για Vegetarians
  • Δεν περιέχει  τεχνητές χρωστικές και γλυκαντικές ύλες
  • Μια γευστική μπάρα με βελτιωμένη γεύση και υφή
  • Ιδανική για όταν είστε εν κινήσει

Οδηγίες Χρήσης: 

Απολαύστε την/τις F1 Express Μπάρα/Μπάρες κάθε μέρα ως ένα υγιεινό υποκατάστατο γεύματος:

Για τον έλεγχο του βάρους, αντικαταστήστε δύο από τα κύρια ημερήσια γεύματα τη μέρα με μια γευστική F1 Express Μπάρα και λάβετε ένα ισορροπημένο γεύμα

Για την υποστήριξη μιας ισορροπημένης διατροφής και τη διατήρηση του βάρους, αντικαταστήστε ένα γεύμα την ημέρα με μια γευστική F1 Express Μπάρα και λάβετε δύο ισορροπημένα γεύματα.

Απολαύστε το προϊόν αυτό ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

*EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition, and Allergies (NDA) EFSA Journal 2010; 8(3), 1462.